Tagliatelli met garnalen

Ingredienten (voor 4 personen):

1 uitje
2 tenen knoflook
1 fles Heinz Tomato Creation Authentic (of een andere basistomatensaus)
400 gram grote garnalen
1 grote creme fraiche
1/2 eetlepel Italiaanse tuinkruiden
400 gram Tagliatelli

Kook de Tagliatelli volgens de gebruiksaanwijzing.

Snipper het uitje en fruit deze in een pan met olijfolie op hoog vuur. Als ze mooi bruinig zijn, gooi de tomatensaus erbij en pers de tenen knoflook erbij. Laat dit enkele minuten lekker sudderen op een niet al te hoog vuur.

Bak ondertussen de garnalen in een aparte pan met wat olijfolie. Gooi ze liever niet in de pan met de ui in verband met het vocht dat uit de garnalen komt. Als er veel vocht bij de garnalen zit, giet dit af, voeg weer wat olijfolie bij en wok ze een paar minuten.

Als de pasta bijna klaar is, voeg dan aan de ui, knoflook en tomatensaus de creme fraiche toe en een halve eetlepel Italiaanse tuinkruiden.

Schep de tagliatelli op een bord, doe er naar behoefte wat saus overheen en leg een aantal garnalen hier bovenop.

Serveren met een frisse salade