Ingrediënten

Geglaceerde bospeen met vanille

  • 800 g bospeen
  • 5 g boter
  • 10 g suiker
  • 1 vanillestokje
  • zout
  • versgemalen peper

Schil en snijd de bospenen in dunne schuine plakjes. Smelt boter in een pan en voeg de bospenen en de suiker toe. Snijd het vanillestokje open, schraap het merg eruit en roer dit met het leeggeschraapte stokje door de bospenen. Blus af met een scheutje water, leg het deksel op de pan en laat de bospenen beetgaar worden. Breng op smaak met zout en peper.

Categories: Groente

Comments are closed.

Recent Recipes

Recent posts

Karamelkoekjes

Posted on mrt - 6 - 2018

0 Comment

Zachte broodjes

Posted on mrt - 6 - 2018

0 Comment

Chocolade Fudge Taart

Posted on feb - 14 - 2018

0 Comment

Kip ala Jamie Oliver

Posted on jan - 10 - 2015

0 Comment

Sponsors

  • Reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.