Ingredienten:

– 50 gram verse basilicumblaadjes (direct van een plant geplukt)
– 1 a 2 teentjes knoflook
– Olijfolie
– 30 gram Parmezaanse kaas
– 2 eetlepels pijnboompitjes (licht gebrand in de pan)

Doe de basilicumblaadjes, gesneden knoflook en een flinke scheut olijfolie in een kom en mix deze door (blender of keukenmachine kan ook), maak dit nog niet al te fijn

Doe de parmezaanse kaas, de stukjes tomaat en pijnboompitjes erbij en mix dit door elkaar met een flinke scheut olijfolie.

Categories: Italiaans

Comments are closed.

Recent Recipes

Recent posts

Karamelkoekjes

Posted on mrt - 6 - 2018

0 Comment

Zachte broodjes

Posted on mrt - 6 - 2018

0 Comment

Chocolade Fudge Taart

Posted on feb - 14 - 2018

0 Comment

Kip ala Jamie Oliver

Posted on jan - 10 - 2015

0 Comment

Sponsors

  • Reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.