Ingredienten:

12 middelgrote trostomaten
1 ei
1 blikje tonijn
10 ontpitte groene olijven
3 eetlepels citroensap
3 eetlepels mayonaise
Bereiding:

Snijd de kapjes van de tomaten en schep de tomaten leeg. Snij een heel klein stukje van de onderkant van de tomaat, zodat deze later rechtop kan blijven staan.
Kook het ei hard en pel het.
Hak de olijven in stukjes.

Laat de tonijn uitlekken, prak de vis met het ei, de olijfstukjes, 1 geperste teen knoflook, 2 eetlepels citroensap en de mayonaise fijn en vul de tomaatjes hiermee.

Categories: Bijgerechten, Tapas, Vis

Comments are closed.

Recent Recipes

Recent posts

Chocolade Fudge Taart

Posted on feb - 14 - 2018

0 Comment

Kip ala Jamie Oliver

Posted on jan - 10 - 2015

0 Comment

Roomtaart met caramelsmaak

Posted on mrt - 16 - 2014

0 Comment

Aardbeienschuimtaart

Posted on mrt - 15 - 2014

0 Comment

Sponsors

  • Reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.