Bereidingstijd: 20-30 minuten

Ingrediënten

Voor 1 persoon:

  • 1 stuk koolvis (of kabeljauw) uit het vriesvak
  • Paturain, Boursain of een ander kruidenkaasje
  • Bladerdeeg
  • eigeel

Voorbereiding

Ontdooi 2 plakjes bladerdeeg (of houd het onder lauw water).

Bereidingswijze

Neem een stuk koolvis/kabeljauw en besmeer beide zijden met paturain. Leg de koolvis op een plakjes bladerdeeg en dek met het andere plakje de koolvis toe. De randen omvouwen, zodat je een pakketje hebt. De bovenkant besmeren met eigeel (voor het kleurtje) en dan de oven in voor circa 35 min. op 180 C.

Categories: Vis

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Recent Recipes

Recent posts

Karamelkoekjes

Posted on mrt - 6 - 2018

0 Comment

Zachte broodjes

Posted on mrt - 6 - 2018

0 Comment

Chocolade Fudge Taart

Posted on feb - 14 - 2018

0 Comment

Kip ala Jamie Oliver

Posted on jan - 10 - 2015

0 Comment

Sponsors

  • Reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.