Ingredienten

  • 500 mililiter bouillon
  • 500 mililiter droge rode wijn
  • 40 gram boter
  • 30 gram bloem
  • Peper

Bereiding

Laat de bouillon en de wijn samen tot de helft inkoken.Smelt de boter en bak daarin de bloem al roerend bruin.Giet al kloppend en in een klein straaltje het ingekookte vocht erbij en blijf roeren tot de saus gebonden is.Laat de saus nog 10 min.zachtjes doorkoken.Voeg de peper toe.
Lekker bij vlees,wild en gevogelte.

Categories: Sauzen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Recent Recipes

Recent posts

Chocolade Fudge Taart

Posted on feb - 14 - 2018

0 Comment

Kip ala Jamie Oliver

Posted on jan - 10 - 2015

0 Comment

Roomtaart met caramelsmaak

Posted on mrt - 16 - 2014

0 Comment

Aardbeienschuimtaart

Posted on mrt - 15 - 2014

0 Comment

Sponsors

  • Reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.