Bereidingstijd: 0-10 minuten
Aantal personen: 2
Gang: Bijgerecht
Keuken: Nederlands
Smaak: Hartig
Techniek: Bakken in oven
Soort gerecht: Bijgerecht
Hulpmiddelen: Stamper

Ingrediënten

  • aardappelen
  • slagroom of melk
  • geraspte kaas

Voorbereiding

Schil de aardappelen

Bereidingswijze

  • kook de aardappelen in 20 min gaar
  • stamp ze met een scheut slagroom tot een dikke moes
  • doe de moes in een ovenschaal en voeg er geraspte kaas overheen (mag best pittige kaas zijn)
  • zet de schaal een minuut of 10 in een voorverwarmde oven (200 graden)tot de kaas gesmolten is (hij mag niet hard zijn!)
Categories: Bijgerechten

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Recent Recipes

Recent posts

Chocolade Fudge Taart

Posted on feb - 14 - 2018

0 Comment

Kip ala Jamie Oliver

Posted on jan - 10 - 2015

0 Comment

Roomtaart met caramelsmaak

Posted on mrt - 16 - 2014

0 Comment

Aardbeienschuimtaart

Posted on mrt - 15 - 2014

0 Comment

Sponsors

  • Reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.