• Bereiden: 20 min
  • 4 personen

Ingrediënten

  • 1 pakje rijst met stukjes noot (275 g)
  • 1 bakje paddestoelenmelange (200 g)
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 biefstukken (ca. 650 g)
  • 75 g roomboter ongezouten
  • 2 zakken spinazie (a 300 g)
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 1/2 vleesbouillontablet
  • 2 theelepels mosterd

Materialen

  • wok
  • aluminiumfolie

Bereiden

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Paddenstoelen schoonmaken en in plakjes snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. Biefstuk met zout en peper naar smaak bestrooien. 25 g boter in ruime koekenpan verwarmen en bruin laten worden en hierin biefstuk in 4-6 min. om en om bruinbakken. Ondertussen 1 el boter in wok verhitten en hierin spinazie met helft knoflook 3 min. roerbakken. Biefstuk na ca. 4 min. bakken uit pan nemen, in aluminiumfolie verpakken en onder dikke doek even warm houden. Rest knoflook en paddenstoelen aan pan toevoegen en 3 min. meebakken. Balsamico, 1/2 dl water en half bouillontablet toevoegen en roeren tot tablet is opgelost. Rest boter er klontje voor klontje doorroeren en na elk klontje telkens aan de kook laten komen. Mosterd, zout en peper naar smaak toevoegen. Biefstuk, rijst en spinazie over 4 borden verdelen.

Categories: Vlees

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Recent Recipes

Recent posts

Chocolade Fudge Taart

Posted on feb - 14 - 2018

0 Comment

Kip ala Jamie Oliver

Posted on jan - 10 - 2015

0 Comment

Roomtaart met caramelsmaak

Posted on mrt - 16 - 2014

0 Comment

Aardbeienschuimtaart

Posted on mrt - 15 - 2014

0 Comment

Sponsors

  • Reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.com.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.